Polarsirkellandet og regionssenteret Mo i Rana, tredje største by i Nord-Norge, kommer til å trenge påfyll av ung og kompetent arbeidskraft innen en rekke fagfelt. På kysten satses det offensivt på oppdrett og turisme. I Mo i Rana har vi Mo Industripark AS med 120 bedrifter og rundt 2000 ansatte, – og en rekke store statlige bedrifter som Statens Innkrevingssentral, NAV Servicesenter og Nasjonalbiblioteket.

Mosjøen er sentrum i Vefsn kommune og ligger midt på Helgeland. Den største arbeidsplassen i byen er aluminiumsverket Alcoa som er en av hovedpartnerne i Vivilheim. I tillegg preges  byen av suksessfulle små og mellomstore bedrifter som Mosjøen kulde og klima og Wias. De siste årene har det også vokst frem et spennende grundermiljø, spesielt innen film, spill og teknologi. Flere av disse huses av Teknoparken Helgeland, som er et nettverk og kontorfellesskap i samme sjanger som Flow i Tromsø og Mess and Order i Stavanger. Bedriftene har både lokale, nasjonale og internasjonale kunder og samarbeidspartnere. Ønsker du mer informasjon eller kontakt med disse miljøene kan du kontakte oss i vivilheim.

Brønnøysund. Norges vakreste kystby, allsidig næringsliv og en natur som bare må oppleves – hav og fjell i skjønn forening. Gode kommunikasjoner som gjør avstandene korte til kystbyen der du også kan nyte mer urbane sysler enten det er shopping eller kafeliv.
Du kan også boltre deg til sjøs langs Norges vakreste kyst i et hav av muligheter. Eller du kan søke spenning og rekreasjon i de mange mulighetene som ligger i skog og fjell.  Mulighetene for arbeid er mange både innen offentlig og privat sektor. Vi ønsker mange nye og motiverte medarbeidere.

Instagram #vivilheim