Vivilheimtrteff i Tromsø

 

Onsdag 13. september samlet Vivilheim omlag 30 studenter på Helgelandstreff i Tromsø. Her fortalte Geir Arne Glad, sjefsredagtør i Helgelendingen om utiklingen på Helgeland og hvilke branjer som har behpv for arbeidskraft de neste årene. Videre hadde vi med oss fem partner som alle hadde behov for unge nyudtannede i sine bedrifter. På treffet ble det også lansert et hefte med problemstillinger til bachelor og masteroppgaver fra partnerne våre. Denne blir publisert digitalt i løpet av uken. Torsdag 14. september hadde Vivilheim stand på UIT, sammen med NAV, Mosjøen videregående, Brønnøysundregistrene og kunnskapsparken Helgeland.

Vi takker for flott treff og dere er velkommen tilbake neste år:)

 

Ønsker du SMS i forkant av disse treffene ? meld deg inn i foreningen her: http://vivilheim.no/medlemsfordeler/

 

Neste Helgelandstreff blir i Trondheim like over nyttår. Følg med på facebook for mer info.